اعاني من ضيق التنفس اذهب لدكتور صدريه ولا قلب

icon 20 يونيو 2022
اعاني من ضيق ف التنفس عند النوم ع الضهر أو الجلوس غالبا واحيانا عند الوقوف لفتره طويله واستنشق الأكسجين عن طريق التأوب لعدم الشعور انني اخذت القدر الكافي من الأكسجين

إجابات الأطباء على السؤال

ضيق النفس مع النوم بيمشي مشكلة قلب ووبيمشي مشكلة صدر عادي وممكن بيبقى في ضغط عصبي أو ضغط نفسي سنك 23 سنة مش كبير بس لو انت مدخن أو لو في كولسترول أو فيه ضغط دم أو في سكر أو في تاريخ وراثي يعني العيلة فيها أمراض قلب ولا حاجة يبقى محتاج إن إنت تعمل رسم قلب كده تتطمن وأشعة إيكو عالقلب تتطمن على القلب مبدئياً يعني بعد رسم القلب والإيكو لو كويسين فغالباً الموضوع حيبقى موضوع ضغط نفسي قلة نوم تفكير كتير ممكن حاجة زي كده

د. اسامه غانم
القلب والاوعية الدموية

ضيق النفس مع النوم بيمشي مشكلة قلب ووبيمشي مشكلة صدر عادي وممكن بيبقى في ضغط عصبي أو ضغط نفسي سنك 23 سنة مش كبير بس لو انت مدخن أو لو في كولسترول أو فيه ضغط دم أو في سكر أو في تاريخ وراثي يعني العيلة فيها أمراض قلب ولا حاجة يبقى محتاج إن إنت تعمل رسم قلب كده تتطمن وأشعة إيكو عالقلب تتطمن على القلب مبدئياً يعني بعد رسم القلب والإيكو لو كويسين فغالباً الموضوع حيبقى موضوع ضغط نفسي قلة نوم تفكير كتير ممكن حاجة زي كده