شاب عندى ٢١ واعانى من الم فى الصدر

icon 30 مارس 2020
اعانى من ألم فى الصدر وضيق فى التنفس مع ألم فى الكتف الايمن مع تجشؤ ذهبت لطبيبين والاتنين قالولى مفيش حاجة بالقلب بس كشفوا بالسماعة بس بعدين شكيت فى القلب برضوا روحت لدكتور أمراض صدرية قالى مفيش حاجة فى الصدر ولا القلب وادانى زوركال علشان عندى التهاب في المعدة وروحت عملت ايكو وطلع سليم برضوا

إجابات الأطباء على السؤال

د. رشا ابوعلي
القلب والاوعية الدموية
السلام عليكم تحتاج عمل اشعه تلفزيونيه علي البطن و مراجعه طبيب جهاز هضمي