اخويا بجيله غزه فى الجزء الايسر عمل اشعه على القلب وقاله شريان متنى فى القلب ووصفه علاج وبياخده بس لسه فى وجع شديد وخصوصا عند الاكل نعمل ايه وطرق علاجها

icon 20 مايو 2019
اخويا بجيله غزه فى الجزء الايسر عمل اشعه على القلب وقاله شريان متنى فى القلب ووصفه علاج وبياخده بس لسه فى وجع شديد وخصوصا عند الاكل نعمل ايه وطرق علاجها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ينبغي معاودة طبيبه للتحقق من خصائص وطبيعة الألم ولتعديل العلاج ان لزم الأمر