ا عل يماانا كل فاطره يظهر لي فجاه الم بالصدر وفي الضلوع وضيق عند التنف

icon 22 يوليو 2016
اسلام عل يماانا شاب عمري 28 سنه كل فاطره يظهر لي فجاه الم بالصدر وفي الضلوع وضيق عند التنفوس ويزيد الالم عند الكوحه وتعب والم عند اي حركه او النوم علي ضهري اشعر بثقل علي صدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بسام الجربي
القلب والاوعية الدموية
ممكن تسارع دقات القلب لازمك تعمل تخطيط قلب تصويرة إيكو تحليل دم