Left Main it shows distal stenosis and bifurcates into LAD and LCX LAD

icon 18 يناير 2014
Left Main :it shows distal 99 % stenosis and bifurcates into LAD and LCX LAD : A large vessel which supplies three diagonal branches and many septals . the LAD shows 70% stenosis . the rest of the vessel and other branches are normal. نتيجة تقرير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ما هو السؤال