وشى تخن و رقبتى هل بالضروري تبقى متلازمه كوشينغ (وجه القمر)ولا ده عرض عادى للكورتيزون لان بقالي 3 سنين باخد اقراص ديكسازون بس متقطع شهرين ف السنه مثلا و حاليآ بوقفه تدريجيآ

icon 8 أبريل 2019
وشى تخن و رقبتى هل بالضروري تبقى متلازمه كوشينغ (وجه القمر)ولا ده عرض عادى للكورتيزون لان بقالي 3 سنين باخد اقراص ديكسازون بس متقطع شهرين ف السنه مثلا و حاليآ بوقفه تدريجيآ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة امال المغربي
الغدد الصماء
ممكن بسبب الكورتيزون كله هايزول بالتدريج بعد إيقاف الكورتيزون