تحليل c peptide نتيجته 078 والمعدلات بين 072 و 40

icon 17 أبريل 2022
لو سمحت عايز اتاكد نوع السكر ايه اكتشفت السكر من سنتين بسبب العطش وقت النوم والحمام المتكرر و اول قياس ليا كلن عشوائى وكان 450 عملت صايم وفاطر كانوا عاليين والتراكمى كان 11 الدكتور عاملنى على انى نوع ثانى من ساعتها باخد ادويه وغيرتها اكتر من مره بسبب ان السكر دايما عالى هل ممكن اكون نوع اول ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. امل الحفظي
الغدد الصماء
تحتاج لحجز موعد مع استشاري باطنه تخصص غدد لأخذ التاريخ الطبي و عمل فحص اكلينيكي و من ثم التأكد من التحليل و التشخيص و على أساسه يكتب العلاج المناسب لك قدامك العافيه