السكر في الدم عالي روحت الي دكتره كتير

icon 4 يوليو 2020
انا مريضه سكر وضغط وقلب وعندي السكر عالي تملئ عالي ينزل شويه ويعله تاني رغم بخد انسولين واقرص روحت الي دكتره كتير وكل شويه يغير العلاج اخد علاج كتير لسكر مافيش فيضه تعبت نفسين

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
لضبط السكر لا بد من التحكم في اربعة عوامل مجتمعة معا و لا ينفع التحكم بأحدها أو بعضها دون الآخر . هذه العوامل التي لا بد من التحكم بها للسيطرة على السكر هي : نظام غذائي صحي + دواء مناسب حرعة و توقيت + نشاط بدني مناسب + الصحة النفسية