انا اخذ نيو ميركازول من شهر ونصف قرص تلات مرات يوميا من شهر ولكن t مش

icon 10 نوفمبر 2015
انا اخذ نيو ميركازول من شهر ونصف 2 قرص تلات مرات يوميا من شهر ولكن t4 مش بتنزل بل بالعكس بتزيد فالمشكله فين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
يجب الانتظام على الدواء. اذا لم تتحسن النسبة فيجب تغيير الجرعة. في بعض الاحيان يجب التفكير في علاج اخر مثل الجراحة او اليود المشع