والدى الطبيب كتب له على دواء اسمه سريبروليسن م كل ايام زيادة الجرعة لي

icon 16 مايو 2018
والدى الطبيب كتب له على دواء اسمه سريبروليسن 5 م كل 3 ايام هل يمكن زيادة الجرعة ليوميا عسى يتحسن علشان استجابته ضغيفة جدا ومش بيحرك نهائيا غير حركات بسيطة بايده ورجله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامه محمد
تغذية
رجاء التواصل مع الطبيب المتابع لحالة الوالد فهو الوحيد اللى يستطيع افادتك فى هذا الموضوع