والدتى وقعت على جنبها وبها الم شديد فى الحوض من اليمين ومش عارفين نعمل

icon 27 مارس 2015
السلام عليكم. والدتى وقعت على جنبها وبها الم شديد فى الحوض من اليمين ومش عارفين نعمل ايه.وعرضناها على اكثر من دكتور ومافيش نتيجة. ياريت حضراتكم تفيدونى اعمل ايه. ولو فى اى علاج. ملحوظة .ان عندها الفقرة 3.4 راكبين على بعض وكذلك الفقرة 4.5 . شكرا.

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
هذه الحالة بحاجة الى المعاينة الطبية واجراء الصور الشعاعية اللازمة لتشخيص الحالة.