الاصابه بالدوالي وهل لها علاج

icon 2 أكتوبر 2020
هي مش ضخمه وانا متعايش معاها عادي جدا بس لو قعدت فتره ركبتي بتنمل ولو وقفت فتره برضه القدم الي فيها الدوالي بتتعبني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
نعم للدوالي علاج ممكن حقن وغيره لكن المهم التشخيص لذا --والاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب اعصاب او روماتيزم او اوعيه دمويه لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني