نغزه في القدم اليمين مصحوب بألم تستمر لمدة ثانيتين وتيجي كل ١٥ دقيقه وده تاني يوم علي التوالي ... ارجو الافاده وشكرا ... القدم اليمين بجانب الصباع الكبير

icon 25 سبتمبر 2018
نغزه في القدم اليمين مصحوب بألم تستمر لمدة ثانيتين وتيجي كل ١٥ دقيقه وده تاني يوم علي التوالي ... ارجو الافاده وشكرا ... القدم اليمين بجانب الصباع الكبير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
عمل فحص وظائف الكلى للتاكد من مستوى حامض اليوريك