تنميل فالضهر والرقبة والكتف والايد الشمال

icon 26 أكتوبر 2020
مساء الخير.. خالي حاليا عينه بتضلم شوية ولما بيجيله تنميل فضهره ورقبته وكتفه وايده الشمال عينه بتضلم اكتر.. هل الجلطة بترجع تاني ولا ده التهاب عصب مثلا ويتابع مع دكتور ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب اعصاب لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني