ما هو سبب ظهور كدمات زرقاء على الفخذ والركبة و الارجل بدون سبب يذكر غير الاعمال اليومية ؟

icon 11 أغسطس 2015
ما هو سبب ظهور كدمات زرقاء على الفخذ والركبة و الارجل بدون سبب يذكر غير الاعمال اليومية ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
اسبابها كثيره ممكن الخلل في الاوعيه الدمويه ممكن في الصفائح ممكن امراض روماتيزميه وامراض اخرى اولا عليك مراجعة اختصاصي الدم
الدكتور بدر عثمان حسن خمرة
الطب الطبيعى
عليك مراجعة طبيب باطني ليعمل لك الفحوصات المخبرية اللازمة. الأهم ( ميوعة الدم) وسلامتك

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جدتي وقعت من اسبوع وحصلها كسر عند مفصل الفخد والدكاترة قالوا تركب شرائح ومسامير بس هى خافت عشان سنها كبير وعضم جسمها ضعيف وماشية بالمسكنات ... دلوقتى فى زرقان واحمرار عند الركبة مكنش موجود من الاول ولا ظهر حتى غير اليوم... هى عندها الضغط بيعلى فجأة لوحده ارجو الرد وشكرا مقدما

icon 25 أغسطس 2023