لو سمحتم انا عندى وجع بسيط اسفل البطن فى الجانم اﻻيسر مع وجع خفيف ف اس

icon 25 يناير 2014
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته لو سمحتم انا عندى وجع بسيط اسفل البطن فى الجانم اﻻيسر مع وجع خفيف ف اسفل الظهر بقاله 3 ايام وكنت عاوز اعرف من حضراتكم من ايه ده وايه العلاج المناسب وانواع الاطعمة اللى ممكن اتناولها ارجوا الرد بسرعه لو سمحتم عشان اطمن الله يكرمكم يارب وجزاكم الله خيرا ... وجعله الله ف ميزان حسناتكم ان شاء الله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح مراجعة اخصائي هضمية وكبد