لو سمحت انا عندى وجع فى القدمين فى منطقة الكعب و المفصل بتاع القدم و ب

icon 18 أغسطس 2016
السلام عليكم لو سمحت انا عندى وجع فى القدمين فى منطقة الكعب و المفصل بتاع القدم و بشعر بيه بشدة عند الاستيقاز من النوم و ايضا من وقت للاخر فى منطقة الركبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح عمل صورة اشعة للكعبين , قد يكون السبب وجود منقار عظمي او ارتفاع حامض البوليك , يوصى بعمل وظائف الكلى ومراجعة مركز علاج طبيعي