لدي كسر في عنق الفخد وعملت تثبيت مسامير يوم و فمتى تبدء اعراض اللتام ل

icon 26 ديسمبر 2016
لدي كسر في عنق الفخد وعملت تثبيت مسامير منذ45 يوم وعمري37 سنة فمتى تبدء أعراض اللتام للعظم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
حسب طبيعة الكسر وجودة التثبيت , الفترة كافية لديك للعلاج الطبيعي للحفاظ على مدى الحركة في الركبة وبداية المشي بتحمل جزئي , التحمل الكلي يقرره جراح العظام , علامات الالتئام يمكن مشاهدتها بصور الاشعة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عملت عمليه تثبيت كسرعنق عظمه الفخد وبقالي اربع شهور وعملت اشعه مقطعيه والمفصل كويس وفي عظام جديده بتتكون حول المسامير ومفيش اي علامه للنخر وعظمه رأس المفصل حيه هل ممكن برضوا حدوث نخر عظمي أو موت عظمه الفخد

icon 28 ديسمبر 2021