عامل عملية شرائح ومسماير فى مفصل الكاحل بسحن بسخونة فى رجلى كلهاا وكهربية لما باجى الحرك رجلى شمال وهى الاصابة فى اليمين

icon 4 ديسمبر 2015
عامل عملية شرائح ومسماير فى مفصل الكاحل بسحن بسخونة فى رجلى كلهاا وكهربية لما باجى الحرك رجلى شمال وهى الاصابة فى اليمين

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
عادة الشرائح والمسامير لا تسبب سخونة ولا كهرباء لذلك من المستحسن مراجعة طبيب متخصص في أمراض العظام لمعاينة الحالة.
الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
مرحبا بكم يجب الفحص الطبي الدقيق بواسطة متخصص في جراحة العظام وعمل الإشاعات و التحاليل الطبية اللازمة لمعرفة السبب وطريقة العلاج المناسب. تحياتى لكم وامنياتى بالشفاء العاجل. و أسعدنى تواصلكم.