اشعر بنخزات شديدة بالظهر والم بالذراع اليسري

icon 17 أبريل 2020
كان عندي ألم في ظهري وفي الكتف اليسري وأجريت ايكو ومسح ذري ولم يتضح فيها أي شئ وأخذت بلافيكس واجركس لفترة والألم أختفى وده كان من 3 شهور تقريبا..والآن أشعر بالألم مره أخري في ظهري وبيكون شديد .هل أخذ بلافيكس مرة تانية

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد عاشور
جراحة العظام والمفاصل
لابد من مراجعه طبيب القلب للتأكد من عدم وجود سبب ف القلب والاوعيه الدمويه وعند التاكد انه لايوجد سبب من القلب يكون المشكله مرتبطه بالعضلات والعظام ونحدد السبب والعلاج