نتيجه تحليل crb تم تحليلها

icon 7 سبتمبر 2019
كان عندى التهاب فى كعب القدم جنب الكاحل من الخارج وعملت تحليل سرعه ترسيب وكانت النتيجه 20 فى الساعه الاولى وعملت تحليل crb وكانت النتيجه 3.7 .. فما الرأى فى النتيجه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
ارتفاع بسيط في الترسيب والاخر طبيعي عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري واجراء اللازم وممكن هذا عرض لبعض امراض الروماتيزم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كعب رجلي تعبني وعملت سرعه ترسيب طلعت 36 وانا قلقانه مش عارفه اعملايه

icon 12 يناير 2021