التهاب المفاصل

icon 30 يونيو 2022
عندي التهاب في الكوع مفاجئ وتورم اصبع السبابة كشفت ف مستشفى الجامعة وعملت تحاليل Anti ANA و DAN و crp و esr والنتائج طبيعية سلبيه بس تحليل Anti-ccp إيجابي قوي الدكتوره شخصتني روماتويد روحت عند دكتور روماتيزم تاني قال مفيش روماتويد هل التحاليل فيها روماتويد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
المتابعه مهمه مع طبيب روماتيزم واعادة تقييم وضعك بالفحص السريري وكذلك إعادة في مختبر اخر ACCP وماهي قيمة ESR CRP RF