عندى الم في كل مفاصل جسمى وبالذات مع الحركه لا اقدر علي صعود السلم مع الم اسفل الظهر عملت تحليل روماتيد وروماتيزم وطلع سلبي الحمد لله سرعه ترسيب عاليه شويه كشفت كتير لكن دون جدوى ده ممكن يكون ايه مع العلم ان الالم بيزيد والمجهود بيقل؟؟

icon 5 يناير 2015
عندى الم في كل مفاصل جسمى وبالذات مع الحركه لا اقدر علي صعود السلم مع الم اسفل الظهر عملت تحليل روماتيد وروماتيزم وطلع سلبي الحمد لله سرعه ترسيب عاليه شويه كشفت كتير لكن دون جدوى ده ممكن يكون ايه مع العلم ان الالم بيزيد والمجهود بيقل؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. زهير ملاعب
أخصائي علاج طبيعي
اتبعي نظام عذائي صحي بعيدا عن اللحمة الحمراء اكثري من شرب الماء