عمليه استعدال الساقين

icon 27 ديسمبر 2022
عملت استعادل للساقين من سنتين من وقتها لحد النهارده بعاني من عدم زياده حجم الساقين كما سبق خلال العامين وانا اواظب علي الجيم وبدأ ت تتحسن من حيث الوزن لان لايوجد زياده ف الحجم من الوسط اللي اخر الفخدين وعند الاستيقاظ من النوم الاحظ قله حجم الفخد معا العلم يوجد شرايح ومسامير

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابوالقاسم
جراحة العظام والمفاصل
مطلوب اشعات جديده و متابعه مراكز النمو و خصوصا ان كان السن اقل من ١٦ سنه