ظهر فجأة الم في عموم الجسم في العظام مع الشعور ب ارتفاع الحراره داخل الجسم والخمول

icon 12 يوليو 2014
ظهر فجأة الم في عموم الجسم في العظام مع الشعور ب ارتفاع الحراره داخل الجسم والخمول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح عمل فحص فيتامين ب12 وفيتامين د والغدة الدرقية ومراجعة اخصائي هضمية وكبد

تعليقات الزائرين

h h

كنت حابه ارسل سوالف لكن مش عارفه ف حبيبت اقول سوالي هنا ان امكن أنا بقالي حوالي شهر يعاني من الم في جميع جسمي مع صداع اغلب الأحيان وتقلب ف المزاج واحمرار عين مفاجي في عيني اليسري مع تنميل ووخز ف اليد بالكامل وكان فيها عصب بينبض ومجرد ما اقف اقل من دقيقتي رجلي بتوجعني جدا والوجع بقا موجود دلوقتي حتي وانا نايمه وعملت تحليل صورة دم وغدة والاتنين تمام ارجوا من اي طبيب الرد

icon 16 أغسطس 2023