ذكر ٣٩ اعمل كطبيب تخدير لدي آلام ١٠ و في الركب والظهر وممكن ان تظهر في

icon 13 يوليو 2015
ذكر عمري ٣٩ اعمل كطبيب تخدير لديّ آلام منذ ١٠ سنة وأكثر في الركب والظهر وممكن ان تظهر في اي مكان بسبب البرد وإحساس بالحرارة في اخمص القدمين مع تعب بكل الجسم لا يزول بالراحة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عدنان جاسم محمد العزاوي
الروماتيزم والمفاصل
فحص شعاعي للظهر والركبه يحدد وجود سوفان الفقرات القطنيه والركبه