اني ساعات بيجيلي وجع مفاجئ في الجنب الشمال من الرقبةمش في العضم ولكن ف

icon 5 أكتوبر 2015
سؤالي اني ساعات بيجيلي وجع مفاجئ في الجنب الشمال من الرقبةمش في العضم ولكن في الرقبة نفسها والوجع بينزل علي كتفي الشمال بس الحالةديه بتحصلي مرةواحدةلثواني وتروح تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جمعة عرب
الروماتيزم والمفاصل
غالبا تشنج عضلي بسبب طبيعة العمل او وضعيات خاطئة بالنوم او الجلوس