عرق النسا وانزلاق الفقره الرابعه والخامسه

icon 22 أغسطس 2022
انزلاق الفقره الرابعه والخامسه وعرق النسا هل يجب اجراء عمليه ولا ممكن الادويه والتمارين تجيب نتيجه ولو معملتش العمليه ايه الي هيحصل

الملفات المرفقة:

16612098398568340130151040216635

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
للجراحه معايير عليك مراجعة طبيبك جراحة أعصاب لتقييم وضعك وإليك بعض من النصائح الطبيه في حياتك اليوميه عدم رفع الأشياء الثقيله والوقوف يكون بتباعد القدمين او رفع احد القدمين على مرتفع عدم الانحناء والنوم والجلوس الصحي وممكن العلاج الطبيعي حسب ما يراه طبيبك