اناامارس رياضه رفع اثقال ومن فتره مفصل كتفى اليمين بدأيولمنى خاصه عندالاستيقاظ الطبيب وصف لى جلكوزامين بعدها بدا مفصلي الكوع انا لا امارس التمارين بعنف ومتزوج؟وعاوز العب تانى.

icon 2 ديسمبر 2015
اناامارس رياضه رفع اثقال ومن فتره مفصل كتفى اليمين بدأيولمنى خاصه عندالاستيقاظ الطبيب وصف لى جلكوزامين بعدها بدا مفصلي الكوع انا لا امارس التمارين بعنف ومتزوج؟وعاوز العب تانى.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر العمري
جراحة العظام والمفاصل
عليك التوقف فورا عن التمارين لمدة لا تقل عن 6 أسابيع