كسر ف القدم بدون سبب

icon 16 أبريل 2023
انا كنت عامل عمليه ف 2019 (قصبه رجلي) الايمن وركبت شريحه ومسامير و قعدت ف رجلي حوالي اربع سنين ونص ودخلت وشلتهم في شهر 11..2022 والدكتور قالي امشي علي رجلك عادي ومتخفش ورجلي مكنتش حاسس فيها بوجع الحمد الله وبعد العمليه ب اربع شهور ف شهر 3 اللي فات ده وانا ماشي عادي رجلي اتكسرت لوحدها ولسه فاكك الجبس

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابوالقاسم
جراحة العظام والمفاصل
غالبا كان في كسر نتيجه رفع الشريحه او ضعف في العضمه مكان المسامير كان يجب تحميل خفيف لمده شهر حتي التئام مكان المسامير

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جوزى عمل عمليه تركيب شرائح ومسامير في الساق اليمنى من حوالي 3 شهور والدكتور قال له يبدأ يدوس عليها بس خفيف خالص ومن يومين كدة اتخبط في رجله اليمنى مكان الكسر وفي وجع شديد هل ده أمر طبيعي بسبب الخبطة ولا في ضرر ولازم استشاره الطبيب فوراً واتمنى الرد ضروري ؟؟....

icon 23 فبراير 2024