انا عندي هشاشه العظام المنتشره في للساعد الايسر وعظمه الفخد الايسر وال

icon 29 نوفمبر 2015
سلام عليكم انا عندي هشاشه العظام المنتشره في للساعد الايسر وعظمه الفخد الايسر والفقرات القطنيه بنسبه 1.8,1.1,1.4 علي التوالي وانا اخذ اثيروكس ١٠٠ وليو ثيرونين ٢٥ ما العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حازم محمود
جراحة العظام والمفاصل
العمر صغير و يجب معرفة سبب الهشاشه و يتم علاجها عند علاج السبب فتحتاج مراجعة الطبيب المختص لمعرفة السبب و قد تحتاج لفحوصات مختبريه