انا عندي كسر باخر عظمة في الاصبع الأوسط والكسر كان داخل لخط المفصل عملت عملية وحطولي سيخين على اللحم والدكتور حكالي بشيله بعد 20 يوم هل بيلزم عملية تانية عشان اشيل السيخين

icon 23 مارس 2017
انا عندي كسر باخر عظمة في الاصبع الأوسط والكسر كان داخل لخط المفصل عملت عملية وحطولي سيخين على اللحم والدكتور حكالي بشيله بعد 20 يوم هل بيلزم عملية تانية عشان اشيل السيخين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د محمد اكحل
جراحة العظام والمفاصل
لا يحتاج عملية نزعهم امر بسيط غير مؤلم