انا عندى وعندى المفاصل بتعت كتفى ورجلى بيعملو صوت فى الحركات بتعتهم مع

icon 13 أبريل 2015
انا عندى 22 سنه وعندى المفاصل بتعت كتفى ورجلى بيعملو صوت فى الحركات بتعتهم مع انى امارس الرياضه مع الاحساس بالضعف فى العظام

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
الاصوات التي تصدر عن المفاصل التي لا يصاحبها ألم في العادة هي انزلاق الاوتار داخل الأغشية وما دام لا يوجد ألم فلا داعي للقلق.