انا عندى وبدات اشعر بالم شديد ف المفصل وبعد الاشاعه ظهر ان المفصل فوق

icon 27 نوفمبر 2017
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا عندى 31 سنه وبدات اشعر بألم شديد ف المفصل وبعد الاشاعه ظهر ان المفصل فوق مكانه الطبيعى و دا مولوده بى ف رجلى الاتنين .. هل محتاجه عمليه ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
جراح اعلظام يقرر ذلك بالاطلاع على الصور الشعاعية , الالم والمحدودية والتروية الدموية لراس عظم الفخذ حكم في ذلك