انا ضربت ابرة ديبو ميدرولmgفي عضلة فخدي الضامة كم يوم احتاج لاشعر بتحس

icon 30 مارس 2017
السلام عليكم انا ضربت ابرة ديبو ميدرول80mgفي عضلة فخدي الضامة كم يوم احتاج لأشعر بتحسن تام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
بعد ساعات تشعر بالتحسن

تعليقات الزائرين

زائر زائر

وجع في الاماميه شديد كل ما اجري جامد احس اني عظام رجلي هتتكسر

icon 9 مارس 2022
الباقر غانم الباقر غانم

السلام عليكم عندي تمزق خفيف بالعضلة الضامه شنو العلاج المناسب وهل تنصحني احقن ابره ديبو ميدرول. وكم مدة الراحه الازمه.

icon 12 نوفمبر 2022