انا بلعب كرة القدم وركلت الهواء بدل الكرة ومن يومها والعضلة الامامية ضعفت والخلفية والصبونة لما بتني رجلي السليمة بتبقي ظاهرة انما اللي فيها الاصابة الصبونة مش ظاهرة ?

icon 1 أغسطس 2017
انا بلعب كرة القدم وركلت الهواء بدل الكرة ومن يومها والعضلة الامامية ضعفت والخلفية والصبونة لما بتني رجلي السليمة بتبقي ظاهرة انما اللي فيها الاصابة الصبونة مش ظاهرة ?

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب الاصابات او جراحة العظام للفحص السريري واجراء اللازم من تحليل للدم وتصوير