وجع فى قلبى مسمع فى ظهرى بقالة ٤ ايام

icon 8 أغسطس 2022
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا بقالى ٤ أيام فى وجع فى قلبى مسمع فى ظهرى جامد وشكيت انه يكون روماتيزم لأن كان عندى روماتيزم وانا صغيرة وكنت باخد حقنة الروماتيزم لحد ٢١ سنة وحاليا ٣١ سنة عملت تحليل( ASOT 119.5 less than 200) و (E.S.R / 6 من7-18)وكانت عندى الدورة الشهرية قعدت ١١ يوم وانا برضع حال

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري لإجراء اللازم لان الأسباب كثيره ومتنوعه والعلاج كثير ومتنوع ولكل علاج بروتوكول خاص ومهم إجراء فحص سريري لدى طبيب القلب