انا بعانى من الم ووجع شديد فى منتصف ساقى الاتنين الالم دا من ونص جربت

icon 16 ديسمبر 2015
انا بعانى من الم ووجع شديد فى منتصف ساقى الاتنين الالم دا من سنة ونص جربت كمادات الثلج وحبوب بروفين والفينتيرن وحبوب كالسيوم وفيتامينات وبحس كتير ان الوجع راح ولما اجرى يرجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عدنان جاسم محمد العزاوي
الروماتيزم والمفاصل
مالازمه رافعه القدم الالم عند الجري في مناطق صببه ليس ترابيه.الافضل الجري في ساحات مخصصه للجري والتدرج بالجري،بدون اجهاد.