انا اعانى من الالم في الظهر والاكتاف ورقبه عند عمل اي مجهود والام في ب

icon 26 يونيو 2015
دكتور انا اعانى من الالم في الظهر والاكتاف ورقبه عند عمل اي مجهود والام في باطن القدم واحس بدوخه وتعب دايم وجفاف شديد في البشره وسواد في الرقبه ماهي التخاليل الازمه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رافع عبدالقادر العرواني
جراحة العظام والمفاصل
انت بحاجة الى فحص سريري كامل وأخذ السيرة المرضية قبل اي تحاليل وسلامتك