الام اليد اليمنى والضهر والكتف

icon 11 أبريل 2020
الم مزمن في اليد اليمنى في الكتف والضهر في محيط scapula والدراع لحد الصوابع تنميل في الصوابع في شد في الرقبه بحس اني مش بجيب ROM كامل الوجع شديد مزعج بحس اني بتخنق ومبقدرش احافظ على وضع ايدي مع ضعفها والجلوس بيجي نفس الاحساس في نفطه في الضهر لما بضغط عليها بحس بحرقان اوقات بيوصل لرجلي الصابع الصغير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر العمري
جراحة العظام والمفاصل
بحاجة الفحص السريري لدى أخصائي العظام الذي بدوره قد يطلب تصويرا بالأشعة ويصف بعض الأدوية وينصح بإجراء العلاج الطبيعي