.السودان عندي روماتويد وباخد HCQوكرتزون كل منهم حبه في اليوم ويتابع كل 3 شهور وهسي انا باخد العلاج بس تعبانه شديد أقل حركه زائدة بتعب عايزه اعرف اذا في دكاترة أو

icon 20 أبريل 2017
.السودان عندي روماتويد وباخد HCQوكرتزون كل منهم حبه في اليوم ويتابع كل 3 شهور وهسي انا باخد العلاج بس تعبانه شديد أقل حركه زائدة بتعب عايزه اعرف اذا في دكاترة أو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيبك طبيب الروماتيزم لتقييم وضعك واجراء تحليل الدم الدوري والفحص السريري وفحص العيون وتغير العلاج او زيادته او اضافة علاج اخر مثل البيولجي او MTX او ما يراه مناسبا لحالتك