طقطقه الركبه ارجو لافاده

icon 2 يناير 2022
اعاني من طرقعه الركبه الدائمه عند المشي وصابونه الركبه ظاهره وبارزه وحوليها فاضي ايه علاج المشكله دي او لاطعمه اللي بتزود الماده اللازجه اللي حولين الركبه وهل الجري علي البحر مفيد وبيزود الماده دي

الملفات المرفقة:

IMG_٢٠٢٢٠١٠٢_٠٣٤٦١٩

إجابات الأطباء على السؤال

الأستاذة الدكتورة زهراء عامر
الروماتيزم والمفاصل
هل هناك اصابة قديمة او في بعض الاحيان ممكن ان تكون نتيجة متلازمة عدم استقرار الرضفة فيجب عليك مراجعة طبيب الكسور المختص لتقييم الحالة