اشعر بوجع في الكتف اليمين تقريبا نميت علي ايدي و صحيت لقيت كتفي واجعني بس واجعني بقالو 3 ايام هل يكون فيه خلع مثلا ولا هيروح الوجع ؟؟

icon 15 يناير 2016
اشعر بوجع في الكتف اليمين تقريبا نميت علي ايدي و صحيت لقيت كتفي واجعني بس واجعني بقالو 3 ايام هل يكون فيه خلع مثلا ولا هيروح الوجع ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي محمود بغاغو
أخصائي علاج طبيعي
استخدم مراهم مسكنه ع مكان الوجع و تدفئه المفصل جيدا و ستشعر ب راجه تامه ب اذن الله د محمود