اشعر بخشونه فى ركبتى اليسرى احيانا و حركه غريبه فى الركبه حتى تطوق بصوت عالى و تبقا كويسه و ساعه يحصل كده و لازم تطق عشان ميبقاش فى خشونه مع العلم انى كان عنى تمزق اربطه

icon 4 نوفمبر 2015
اشعر بخشونه فى ركبتى اليسرى احيانا و حركه غريبه فى الركبه حتى تطوق بصوت عالى و تبقا كويسه و ساعه يحصل كده و لازم تطق عشان ميبقاش فى خشونه مع العلم انى كان عنى تمزق اربطه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
من الضروري عمل صورة رنين مغناطيسي للركبة