ايه تفسير الام الظهر اللى بالطريقه والاعراض الباقيه

icon 8 سبتمبر 2019
اشعر بالام فى ظهرى وتزيد عندما اقف ثم اعاود النوم من جديدوكمان بيجيلى دوخه وسعال بدون سبب وكمان كل مابتيجى الدوره الشهريه لازم يجى معاها الم شديد فى الظهر والجنب وعند بعض الشك انى عندى سرطان

إجابات الأطباء على السؤال

د. عماد الجزيري
جراحة العظام والمفاصل
احيانا ما تصاحب فترة الدورة الشهرية آلام في الظهر و ذلك نتيجة للتغيرات التي تحدث بالجهاز التناسلي و من الممكن ان يصاحبها مغص شديد او حالة اعياء عامة نتيجة للتغيرات الهرمونية في تلك الفترة ، ينصح بإستشارة اختصاصي امراض نساء.