الآم المعده المصحوبه بالم في الظهر

icon 13 فبراير 2022
وضعت طفلتي منذ ١٦ يوم وف أشهر الحمل الاخيره بدأت أشعر بألم ف فم المعده مصحوبا بألم ف الضهر ف نفس المكان اي نفس المكان من الامام اي فم المعده و نفس المكان ف الظهر راجعت دكتور النساء كتب لي أميز كبسولات وتحسن الوضع وراح الالم واكن بعد الولاده بحوالي اسبوع او يزيد بدأت أشعر بنفس الالم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جهاد جمال عبد الحي
الجهاز الهضمي والكبد
هو في الأغلب من المسكنات ممكن ناخد حاجه زي كونترلوك ٤٠ مجم لو مابيتعارضش مع الرضاعه ونقلل اكل المسبكات والاكلات الحريفه والمشروبات اللي فيها كافيين ألف سلامة عليكي