بشم ريحه الاكل بتخنق ومش بقدر اكل

icon 14 أغسطس 2020
مش طايق ريحه الاكل ولا طعمه وعندي خمول وعايز انام ووجع في البطن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انس محمود عوض الزعبي
باطنية
السلام عليكم ألف سلامة اعراضك ممكن تيجي مع مشاكل فيروس كورونا المستجد و الافضل نعمل مسحة .. لكن لو ما عملت الافضل عزل نفسك حتى غياب الأعراض مع شرب السوائل بكثرة و اخد دواء omperazol 20 mg مرة واحدة باليوم و بالإضافة للزنك ٥٠ مغ مرة واحدة باليوم و فيتامين C ١ غرام باليوم و لو فيه اقياء نحتاج دواء دومبيردون حبة قبل الاكل في حال حدث أي اعراض تنفسية .. يفضل مراجعة المستشفى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

مش بقدر اشم ريحه اللحمه ولا قادره ابلعها لان بشم ريحه غريبه وحتي طعمها مش الطعم الطبيعي غريب جدا و الموضوع ده بدء مع اكل تاني و انواع عصاير كمان

icon 27 يناير 2022