علاج الانيميا لمرضي التهاب المعدة وارتجاع المريء

icon 20 أكتوبر 2021
السلام عليكم لو حد عنده الانيميا ٩ و عنده حساسية من حقن الحديد + عنده ارتجاع مريء والتهابات شديده دواء الحديد بيسببلها الم قوي جدا ف المعدة ايه الحل تتعالج ازاي هل ممكن باكل طبيعي او فيه دواء مش بياثر ع المعده السن ٢٠

إجابات الأطباء على السؤال

د. Ramy ramzy
باطنية
هناك نوعان من العلاج البديل الأول الشراب مثل Hemojet sy أو الكبسولات بس من نوع آخر أخف علي المعدة مثل Sanso Lactoferin كبسولة واحدة يومياً.الف سلامة

تعليقات الزائرين

ام جنى ام جنى

السلام عليكم انا عندى انيميا شديده جدا وعندى التهاب معده وعندى ضغط والضغط مضبوط بس انا عايزه حقن أو حاجه سريعه مبتتعبش المعده وبتمشى الانيميا عندى دوخه شديده وشكرا

icon 26 فبراير 2024