شرخ شرجى او بواسير مع الم عند التبرز وبعده مستمر

icon 25 سبتمبر 2020
كان وزنى ٩٤ ك عملت رجيم بقيت ٧٥ ك نتيجة الدايت والجيم حصلى الم جامدجدا عند التبرز عند اول خروج فقط و بيزيد اكتر لما بكون فى مكان بارد مالحظتش اى دم عند التبرز بحس ان فى زى عروق منتفخه حول فتحة الشرج بستخدم فاكتو لبوس وكريم مش عارف دا شرخ شرجى تقريبا من الجيم بشرب ميه كتيىر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور امير ثروت حمزه
باطنية
العروق المنتفخه بواسير وفي حاله نزول دم او الم يجب زياره الجراح