التهاب المعده و الم حاد و شعور بالغثيان و التعب الشديد

icon 29 أكتوبر 2021
كان عندي جرثومه معديه و خدت علاج التريو كلار و خدت جاسترازول لمده 6 ايام لعلاج الالتهاب بعد الجرثومة و بتعالج من انميا خفيفه بس المشكله ان الالتهاب رجع تاني بعد ما وقفت العلاج ف ارجع العلاج عند اللزوم ولا انتظم عليه فتره قد ايه ؟ ولا اخد ايه بديل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

العلاج الثلاثي اسبوعين واستمري بعد ذلك على الجاستروزول لمده شهر

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية

العلاج الثلاثي اسبوعين واستمري بعد ذلك على الجاستروزول لمده شهر